Luxury car

2024 Toyota Tacoma, 2024 Acura Integra Type S, ”Gran Turismo”-filmen: The Week In Reverse

2024 Toyota Tacoma fick ett debutdatum, vi fick reda på priset på 2024 Acura Integra Type S, och Sony släppte en trailer för filmen ”Gran Turismo”. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

Toyota Tacoma 2024 kommer att debutera den 19 maj. Biltillverkaren retade pickupen med fyra bilder som föreställde fyra olika varianter, inklusive två modeller med en besättningshytt och en kortare säng och en modell med en längre säng och en förlängd hytt, som efterliknar dagens sortiment .

2024 GMC Sierra HD skapade AT4X och AT4X AEV terrängmodeller denna vecka. Off-road HD-pickupbilarna ansluter sig till resten av AT4X-serien i biltillverkarens utställningslokal senare i år med spoleventildämpare, en tillgänglig turbodieselmotor och slirplattor.

2024 Acura Integra Type S kommer att kosta $51 995 när den börjar säljas i juni. Biltillverkaren sa att köpare kan försöka fånga ett tidigt exempel genom att reservera en av de första 200 byggplatserna den 11 maj.

Vi jämförde Toyota Corolla GR med Hyundai Kona N. Domen? Kona N har värdefaktorn, men vi vill hellre ha GR Corolla i vårt garage eftersom den är mer dynamiskt begåvad och har en mer analog känsla.

Sony Pictures släppte en fullständig trailer för den kommande ”Gran Turismo”-filmen. Det visar att handlingen är baserad på den verkliga historien om Nissan GT Academy, som var en tv-spelstävling som resulterade i att tonåringar blev riktiga racerbilsförare.

Se även  Dodge Charger Daytona Concept, Acura Precision EV Concept, 2023 Porsche 911 GT3 RS: Dagens bilnyheter

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button