Luxury car

2024 Range Rover Sport SV, 2024 Chevy Colorado ZR2 Bison: Veckans bästa bilder

JLR avslöjade denna vecka sin efterföljare till Range Rover Sport SVR. Nykomlingen är helt enkelt märkt som en SV, och den har en turboladdad 4,4-liters V-8 parad med ett mild-hybridsystem som spottar ut en kombinerad 626 hk.

2024 Audi Q6 E-Tron spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2024 Audi Q6 E-Tron spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Ett av fordonen vi spanade in den här veckan var den kommande Audi Q6 E-Tron. Den senaste prototypen har tappat mycket av kamouflageutrustningen från tidigare testfordon, och avslöjar tydliga detaljer om designen.

2024 Porsche 911 GT3 ansiktslyftning spionbilder - Foto: Baldauf

2024 Porsche 911 GT3 ansiktslyftning spionbilder – Foto: Baldauf

Vi spanade också på en prototyp för en uppdaterad version av den nuvarande 992-generationen 911 GT3. Den uppfräschade spårstjärnan kommer att få den mildaste av tweaks, varav en kommer att vara ett digitalt instrumentkluster.

Ferrari SF90 LM (Versione Speziale) spionbilder - Fotokredit: Baldauf

Ferrari SF90 LM (Versione Speziale) spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Vi såg också Ferraris kommande hardcore SF90 Stradale, och mycket av kamouflageutrustningen från tidigare testfordon har också släppts här. Nykomlingen, som tippas kallas en SF90 LM, kan debutera så tidigt som denna månads 2023 24 Hours of Le Mans race.

2024 Chevrolet Colorado ZR2 Bison

2024 Chevrolet Colorado ZR2 Bison

Chevrolets omdesignade Colorado skapade en ZR2 terrängmodell för 2023, men för 2024 finns det en mer kapabel ZR2 Bison-klass. Den extra robusta pickupen, som avslöjades den här veckan, utvecklades med hjälp av AEV och har uppgraderingar som extra underredesskydd och 35-tumsdäck.

Bugatti Bolide prototyp

Bugatti Bolide prototyp

Bugatti gav en uppdatering om utvecklingen av Bolide. Imponerande nog är produktionsversionen av den spårbara hyperbilen mycket nära konceptet som visades 2020, vilket är imponerande eftersom utställningsbilen egentligen aldrig var avsedd för produktion.

Volkswagen avslöjade denna vecka versionen av ID. Buzz som kommer att säljas i USA. USA kommer som standard att få den långa hjulbasen, tillsammans med ett 91-kWh batteri, tre sätesrader och valet av bak- eller fyrhjulsdrift.

2024 Cadillac CT6 (Kina spec)

2024 Cadillac CT6 (Kina spec)

Och slutligen avslöjade Cadillac en omdesignad CT6, dock endast för den kinesiska marknaden. Den nya fullstora sedanen har fått en liknande design som den elektriska Lyriq och Celestiq, men håller sig med gaskraft.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button