Nyheter

2024 Range Rover Evoque får tekniska uppdateringar, $51 075 baspris

Range Rover Evoque går in i 2024 års modell med subtila exteriörstilsändringar, en omkonfigurerad interiör och några tekniska uppdateringar.

Denna uppfräschning av andra generationens Evoque, som kom 2019 som en 2020 års modell, inkluderar en ny grill och strålkastare. Några nya färgalternativ finns också tillgängliga, inklusive Arroios Grey, Tribeca Blue och Corinthian Bronze, tillsammans med Narvik Black och Corinthian Bronze kontrasterande takalternativ.

När Evoque rör sig inuti har en ny växelreglage plus en ny mittkonsol som skapar mer användbart inre utrymme, enligt JLR (tidigare känd som Jaguar Land Rover). Evoque får också samma 11,4-tums böjda pekskärm i glas som sitt Discovery Sport-syskon, en del av ett uppdaterat Pivo Pro infotainmentsystem som också innehåller trådlös Apple CarPlay/Android Auto och Amazon Alexa-anslutning. Trådlös enhetsladdning är också standard.

2024 Range Rover Evoque

Den nya installationen eliminerar de flesta fysiska kontrollerna, men för att kompensera för det lade designers till permanenta sidofält på skärmen för viktiga funktioner som temperatur, kameror, navigering och ljudvolym. När fordonet startas, dyker en Pre-Drive-meny upp på pekskärmen för snabb åtkomst till vanliga funktioner, inklusive fönsteravfuktare och sätesvärmare. JLR hävdar att ungefär 80 % av uppgifterna kan utföras med två tryck från startskärmen.

Ett valfritt Comfort Pack lägger till ett luftreningssystem i kabinen som kan filtrera bort överskott av koldioxid, PM 2,5-partiklar och allergener. Som det mesta annat i 2024 års Evoque styrs den också via pekskärmen.

2024 Range Rover Evoque

2024 Range Rover Evoque

För den amerikanska marknaden erbjuds 2024 Evoque enbart med en 2,0-liters turbo-4 tillsammans med en 9-växlad automatlåda och fyrhjulsdrift. Motorn är inställd för att producera 246 hk och 269 lb-ft vridmoment, vilket kommer att få Evoque från 0-60 mph på 7,0 sekunder, enligt JLR. En plug-in hybrid drivlina kommer också att finnas tillgänglig i Europa, men det har inte bekräftats för USA

Se även  Verstappen dominerar Ungerns GP medan Norris blir tvåa

Två trimnivåer finns tillgängliga. Priset börjar på 51 075 $ för basen Evoque S och 56 075 $ för Evoque Dynamic SE (båda priserna inkluderar en obligatorisk destinationsavgift på 1 175 $). 2024 Range Rover Evoque finns att beställa nu.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button