Luxury car

2024 Mercedes-AMG S63 får Manufaktur lackfärger och inredningsdetaljer

Mercedes-AMG gör fler anpassningsmöjligheter tillgängliga för köpare av S-klass genom sitt Manufaktur-program. Kunder med öga för design kan skapa en unik sedan genom att välja bland nya tillägg till färgpaletten och ett utökat urval av inredningsdetaljer.

Vintage blå och silikongrå, två färger som redan finns på andra medlemmar i företagets sortiment, finns nu tillgängliga för S-klassen. Båda är historiska, icke-metalliska färger som liknar de nyanser som du skulle hitta om du öppnade en Mercedes-Benz-broschyr på 1960-talet. Alternativt har köpare många andra nyanser att välja mellan, inklusive Mystic Blue Metallic, Olive Metallic och Kalahari Gold Magno.

Att välja en färgfärg är snabbt och enkelt jämfört med att konfigurera interiören. Mercedes-AMG erbjuder ett Interiörpaket som lägger till diamantklädd Manufaktur Exclusive Nappa-läderklädsel på sätena, golvmattor med hög lugg broderade med AMG-logotypen och belysta dörrtrösklarna med ett Manufaktur-specifikt mönster. Köpare som väljer inredningspaketet har fem färger att välja mellan: Yachtblå, nötbrun, djupvit, tryffelbrun och pastellgul. Varje färg är dominerande i hela kabinen, men svart klädsel ger kontrast.

Bilar som beställs med Interiörpaketet får även ett Manufaktur-emblem på mittkonsolen. Om det inte är helt exklusivt nog för dig, finns det ett valfritt Emblem Package som paketerar golvmattor broderade med en platina- eller guldfärgad AMG-logotyp och omgivande ljus som projicerar AMG-logotypen integrerad i de fyra dörrarna. Oavsett konfiguration bör slutresultatet bli en huvudvänd sedan.

Mercedes-AMG har inte släppt prisinformation för Manufaktur-alternativen, och det har inte bekräftat om de kommer att vara tillgängliga i USA. Prisinformation för den 791 hästkrafter, V8-elektriska S63 E-Performance har inte publicerats ännu, sedanen kommer inte ut förrän 2024 års modell, så vi förväntar oss att lära oss mer om vad som finns på listan över standard och tillval funktioner under de kommande veckorna.

Se även  2023 Maserati Grecale, Subaru STe: Dagens bilnyheter

:

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button