Luxury car

2024 McLaren 750S, 2024 Range Rover Sport SV: Veckans bästa bilder

McLaren uppgraderade 720S och döpte om den till en 750S i processen. Grundformeln förblir densamma, men nästan alla viktiga aspekter har förbättrats på något sätt, inklusive kraftuttaget från den välbekanta dubbelturbo 4,0-liters V-8-motorn.

2023 Ford Shelby Mustang Mach-E GT

2023 Ford Shelby Mustang Mach-E GT

Shelby American lanserade sitt första elfordon i form av en trimmad Ford Mustang Mach-E. Istället för att öka hästkrafterna fokuserar modifieringarna på hantering och stylingförbättringar.

2024 Mercedes-Benz E-klass

2024 Mercedes-Benz E-klass

Mercedes-Benz presenterade en nydesignad E-klass. Även om nykomlingen kan se ut som den utgående modellen, finns det en ny plattform, en längre hjulbas och en mycket mer avancerad interiör. Det finns inte längre ett V-8-alternativ, och det kommer sannolikt också att sträcka sig till den framtida E 63 från AMG.

Teaser för 2024 Chevrolet Colorado ZR2 Bison debuterar den 31 maj 2023

Teaser för 2024 Chevrolet Colorado ZR2 Bison debuterar den 31 maj 2023

Chevrolets omdesignade Colorado har precis skapat en ZR2 terrängmodell för 2023, men till 2024 års modell kommer det att finnas en mer kapabel ZR2 Bison-klass. Teaserbilder som släpptes den här veckan tipsar om några av de uppgraderingar som kommer att finnas.

2024 Range Rover Sport SV spionbilder - Foto: Baldauf

2024 Range Rover Sport SV spionbilder – Foto: Baldauf

Ett framtida fordon som vi spanade in den här veckan var efterföljaren till Range Rover Sport SVR. Nykomlingen kommer att heta Range Rover Sport SV, och den är inställd på debut den 31 maj.

2025 BMW M5 spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 BMW M5 spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Vi såg också en prototyp för den omdesignade BMW M5, och den här gången hade testfordonet de produktionsbundna lamporna och hjulen. Den nya supersedanen kommer att ha en hybriddrivlina, men det går rykten om en helt elektrisk drivlina som ett alternativ någon gång.

Vi tillbringade också lite tid med att testa den omdesignade BMW M2. Den nya bilen håller sig till en beprövad formel som innebär en högpresterande inline-6, bakhjulsdrift och valet av manuell eller automatisk växellåda.

NEVS Emily GT prototyp - Fotokredit: Plint/Protean

NEVS Emily GT prototyp – Fotokredit: Plint/Protean

Och slutligen har det svenska företaget NEVS gått i viloläge ett decennium efter sin kamp för att rädda Saab. Den här veckan fick vi veta om ett hemligt projekt på NEVS för en elektrisk sedan med in-wheel-motorer.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button