Luxury car

2024 Lotus Eletre, Auto Martin Valour, 2025 Lamborghini Huracán efterträdare: The Week In Reverse

Vi körde 2024 Lotus Eletre, Aston Martin avslöjade Valour och 2025 Lamborghini Huracán efterträdare bröt skyddet. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

Vi körde 2024 Lotus Eletre och lärde oss att det är en solid lyx-EV, men det är inte riktigt en Lotus. Det är en kraftfull och rymlig SUV, inte en lätt och smidig sportbil som andra produkter från märket. Det kommer att bli en utmaning för intresserade kunder att köpa en Eletre på grund av ett nästan obefintligt amerikanskt återförsäljarnätverk.

Porsche tillkännagav en uppdaterad My Porsche-app för iPhones, som kommer att lösa besväret med att lämna Apple CarPlays gränssnitt för att justera vissa fordonsfunktioner. Den uppdaterade appen integrerar centrala fordonsfunktioner i CarPlays gränssnitt.

Aston Martin Valor debuterade med retrolook, en V-12-motor och en manuell växellåda. Detaljerna är smala, men endast 110 Valours kommer att göras som en hyllning till en gyllene era av körning, förmodligen bensintiden.

Koenigsegg Gemera kommer att erbjuda en V-8. Den svenska biltillverkarens VD, Christian von Koenigsegg, tillkännagav versionen med 2 300 hk av fyrsitsiga hyperbil, tillsammans med en stor fabriksutbyggnad. En turboladdad 3-cylindrig motor parad med tre elmotorer kommer fortfarande att finnas med upp till 1 700 hk.

Lamborghini Huracáns efterträdare från 2025 började testa på allmänna vägar. Plug-in-hybrid-superbilen kommer i slutet av 2024 och kommer att ha en design som skiljer sig från sin Revuelto-bror.

Se även  2025 Bentley Continental GT spionbilder

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button