Nyheter

2024 Jeep Wrangler, BMW M5 vagn, 2025 Hyundai Ioniq 7: The Week In Reverse

Vi körde 2024 Jeep Wrangler, BMW bekräftade den kommande M5-vagnen och 2025 års Hyundai Ioniq 7 bröt skyddet. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

2024 Jeep Wrangler bogserar mer och återhämtar sig bättre tack vare en mittcykeluppdatering som hjälper till på och utanför stigarna. Vi testade den fräscha SUV:n uppför branta klipptäckta kullar och på väg med en släpvagn krokad på den, och lärde oss att en av dessa uppdateringar, en fabriksinstallerad vinsch, kan rädda dig i ett nafs.

Rivian visade ursprungligen den elektriska R1T-lastbilen med svanhalsgångjärn på bakluckan, men designen kom inte i produktion. Ett nyligen inlämnat patent för gångjärnskonceptet tyder på att Rivian kan erbjuda en baklucka som öppnas 180 grader i framtiden.

En modern BMW M5 Touring kommer till 2024. Den tyska biltillverkaren bekräftade sportvagnens existens och retade den högpresterande familjedumpern denna vecka. Det är oklart om M5-vagnen kommer till USA, men BMW ser förmodligen på försäljningen av Audi RS 6 Avant som en avgörande faktor.

Singers senaste skapelse kanaliserar Porsche 934/5. Dynamics and Lightweighting Study – Turbo kombinerar Dynamics and Lightweight Study med Turbo Study för att skapa en galen maskin.

2025 års Hyundai Ioniq 7 bröt skyddet och började testa på allmänna vägar täckta av tungt kamouflage. Produktionsversionen kommer att ha vertikala strålkastare som de i konceptet och en fyrkantig bakre ände.

Se även  2023 Hyundai Ioniq 6 elektrisk sedan prissatt från $42,715

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button