Luxury car

2024 GMC Sierra HD, 2025 Audi A5: Veckans bästa bilder

GMC Sierra HD har uppdaterats för 2024, och bland uppdateringarna finns de nya offroad-förberedda AT4X och AT4X AEV Edition. Offroad-duon, som avslöjades den här veckan, kommer med uppgraderingar som inkluderar en 1,5-tums fjädringslyft, Multimatics DSSV spoleventildämpare och 35-tumsdäck.

Toyota GR Corolla vs. Hyundai Kona N

Toyota GR Corolla vs. Hyundai Kona N

Två av de hetaste kompakta prestandabilarna som finns tillgängliga idag är Hyundais Kona N och Toyotas GR Corolla, och vi ställde dem mot varandra den här veckan i vårt senaste jämförelsetest. Den ena är en högåkande urban runabout och den andra en econo-lucka, men de ändringar som gjorts på dem borde märka några mycket dyrare prestandabilar.

Laffite LM1

Laffite LM1

Startupföretaget Laffite använde bakgrunden av helgens Formel 1 Miami Grand Prix 2023 för att presentera några elbilskoncept, inklusive en hyperbil. Ansvarig för designen av bilarna var GFG Style, den italienska designfirman som startades av Giorgetto Giugiaro och hans son Fabrizio.

2025 Audi A5 Avant spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Audi A5 Avant spionbilder – Fotokredit: Baldauf

En prototyp för efterföljaren till Audi A4 Avant-vagnen sågs denna vecka. Bilen förväntas anta ett A5-märke, som en del av Audis nya namnstrategi som kommer att se modeller med förbränningsmotorer ha ett udda nummer i sina namn.

2025 Toyota Camry spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2025 Toyota Camry spionbilder – Fotokredit: Baldauf

En annan prototyp vi såg var för en nydesignad Toyota Camry. Den nya sedanen kommer att vara mer av en tung uppdatering än en riktig redesign, men kamouflageutrustningen pekar fortfarande på betydande stylingjusteringar inifrån och ut.

2024 Acura Integra Type S

2024 Acura Integra Type S

Acura Integra Type S börjar säljas i juni och Acura denna vecka gav prisinformation. Bilen är ganska mycket dyrare än sin kusin, Honda Civic Type R, men den kommer med extra premiumdetaljer och lite mer hästkrafter

Och slutligen, en engångsföreteelse från 1970 av Plymouth Barracuda byggd för Rapid Transit System Caravan som turnerade på bilmässor och visades på återförsäljare i början av 1970-talet är på väg att släppas ut på auktion. Bilen har legat i lager i fem decennier och har mindre än tusen mil på klockan.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button