Luxury car

2024 Ford Ranger, Land Rover Defender cabriolet: Veckans bästa bilder

Fords omgjorda Ranger visades första gången 2021, men den har först nu avslöjats i sin amerikanska marknadsform. Den nya mellanstora pickupen kommer till återförsäljare i sommar som en 2024-modell och kommer för första gången att inkludera en eldig Raptor-version för amerikaner.

Heritage Customs Valiance Convertible baserad på Land Rover Defender 90

Heritage Customs Valiance Convertible baserad på Land Rover Defender 90

En holländsk karossbyggare vid namn Heritage Customs tillkännagav denna vecka en konvertibel ombyggnad för Land Rover Defender. Ombyggnaden börjar på cirka 90 000 $ och förvandlar tvådörrars Defender 90 till det perfekta fordonet för friluftsentusiaster som letar efter en lyxtur.

2024 Alfa Romeo Tonale

2024 Alfa Romeo Tonale

Ett av fordonen vi testade den här veckan var 2024 års Alfa Romeo Tonale. Det är en nära kusin till Dodge Hornet, och Alfa Romeo erbjuder den exklusivt med en plug-in hybrid drivlina.

2024 Volvo C40 Laddning

2024 Volvo C40 Laddning

Vi tillbringade också lite tid bakom ratten i 2024 Volvo XC40 Recharge och den relaterade C40 Recharge. Nytt i sortimentet är en instegsversion med en enda motor monterad baktill, vilket gör dessa till de första bakhjulsdrivna Volvobilarna att nå USA på 25 år.

Spionbilder från Volkswagen ID.7 2025 - Foto: Baldauf

Spionbilder från Volkswagen ID.7 2025 – Foto: Baldauf

Volkswagen har precis avslöjat sin 2025 ID.7 halvkombi men en ny karossmodell för elbilen är redan ute och testar. Det är en vagn, och det finns en god chans att den kommer att erbjudas i USA

2024 Porsche Panamera spionbilder - Fotokredit: Baldauf

2024 Porsche Panamera spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Den här veckan testades också en prototyp för en omdesignad Porsche Panamera som sannolikt kommer sent i år eller tidigt nästa år. Detta kommer att vara den sista generationen av den stora halvkombin och vagnen med förbränningsmotorer, eftersom Porsche planerar att göra alla sina modeller elektriska förutom 911.

Och slutligen, det franska prestandamärket Alpine gav en tidig titt på de första av sina framtida elfordon. En konceptbil som avslöjades denna vecka förhandsgranskar en Alpine A290 hot hatch som ska börja produceras 2024.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button