Electric car

2024 Chevy Silverado EV med 450 mils räckvidd kostar $79 800

Chevrolets 2024 Silverado EV Work Truck som lanseras i vår med en 450 mil EPA-klassad räckvidd kommer att kosta från 79 800 USD, inklusive en destinationsavgift på 1 895 USD. Den kommer också att vara tillgänglig exklusivt för köpare av flottan.

Nyheten om prissättningen rapporterades först på söndagen av Muscle Cars & Trucks.

Priset är brant för en lätt pickup som riktar sig till företag, men Chevy kommer att ha mer överkomliga alternativ. Det kommer också att finnas en version av Silverado EV WT som erbjuds flotta köpare strax efter lanseringen med en förväntad räckvidd på 350 mil, vilket en talesman för Chevy sa till Motor Authority kommer att kosta från $74 800, inklusive destination. I båda fallen ligger räckviddsuppskattningarna över vad konkurrenterna erbjuder.

Under avslöjandet av Silverado EV vid 2022 CES sa Chevy att den elektriska lastbilen kommer att kosta från bara 39 900 $ plus destination.

2024 Chevrolet Silverado EV

Talesmannen sa att en Silverado EV med den här prislappen fortfarande kommer, för både återförsäljar- och flottkunder, även om detaljer om dess timing, räckvidd och funktioner kommer att meddelas först vid ett senare tillfälle.

Den första Silverado EV som kommer att vara tillgänglig för detaljhandelskunder kommer att vara den livsstilsorienterade Silverado EV RST. Den lanseras i höst i en speciell First Edition-form som kommer att kosta från $105 000, plus destination. En EPA-klassad räckviddsuppskattning har inte publicerats men RST, åtminstone vid lanseringen, kommer att ha samma 200-kWh-batteri som WT med 450-mils räckviddsuppskattning. RST kommer också att ha 664 hk jämfört med WT:s 510 hk.

Se även  Family Forever: En RB26-bytt R30 Skyline med 432 000 km (och räknas)

Chevy har tidigare sagt att cirka 95% av Silverado EV-reservationer är för RST. En offroad-fokuserad Silverado EV Trail Boss är också planerad. Chevy planerar också en WT-version som kommer att ha ett maximalt dragvärde på 20 000 pund.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button