Nyheter

2024 Chevy Colorado ZR2 Bison retade inför debuten den 31 maj

Den nya 2023 Chevrolet Colorado ZR2 terrängbilen kommer att skapa en mer kapabel Colorado ZR2 Bison för 2024 års modell.

Den är inställd på debut den 31 maj, och två teaserbilder som publicerats på sociala medier ger en bra indikation på vad som komma skall, åtminstone när det gäller den mellanstora pickupens exteriörstil.

Teasers avslöjar ett genomströmningsgaller, hjul som kan låsas och vad som verkar vara en stötfångare i stål.

En Colorado ZR2 Bison-prototyp till hands under ett första körevenemang för den vanliga Colorado ZR2 2023 innehöll 17-tumshjul insvepta i 35-tums Goodyear DuraTrac All-Terrain-däck. Den vanliga ZR2 har 33-tums Goodyear Territory Mud-Terrain-däck.

Teaser för 2024 Chevrolet Colorado ZR2 Bison debuterar den 31 maj 2023

Prototypen innehöll också ytterligare underredes glidplåtar. Andra föremål vi upptäckte var Chevrolet Performance hydrauliska stötstopp, ett reservdäck monterat i bädden på baksidan av hytten och unika inredningsdetaljer.

Den tidigare generationens Colorado ZR2 Bison utvecklades i samarbete med American Expedition Vehicles (AEV), ett företag som specialiserat sig på terrängutrustning, och detsamma kommer att gälla för den nya. Typiska AEV-uppgraderingar som finns på Chevys Bison-fordon inkluderar stålstötfångare med integrerade återställningspunkter, underredesskydd och terränghjul.

Colorado ZR2 Bison är inte den enda terrängpickupen utvecklad med AEV som Chevy kommer att lansera för 2024. En Silverado HD ZR2 har tillkännagivits för 2024 års modell, och den kommer också att skapa en mer kapabel Bison-version.

Se även  2024 Hyundai Elantra spionskott

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button