Electric car

2024 Cadillac Lyriq får fler funktioner, lägre utgångspris

Cadillac Lyriq var ett nytt tillskott till sortimentet för 2023, och för sitt andra år på marknaden ger den genombrott mellanstora elektriska SUV köpare fler alternativ och ett lägre utgångspris.

Nytt för 2024 är Tech- och Sport-kvaliteter som lägger ihop den befintliga lyxkvaliteten. Tech-klassen, trots att den är instegsalternativet, kommer fortfarande välutrustad med föremål som en 33-tumsskärm som integrerar instrumentpanelen och infotainmentsystemet, samt trådlös telefonladdning, trådlös Apple CarPlay och Android Auto, ett glastak med kraftfullt solskydd och 20-tumshjul alla standard.

Uppgraderingen till Luxury-kvaliteten lägger till ett Nappa-läderpaket, framsäten med ventilations- och massagefunktioner, andra radens uppvärmda säten och ett svartmålat tak. Ett elmanövrerat panoramasoltak finns tillgängligt. Det finns även ett AKG Studio premiumljudsystem med 19 högtalare.

Sportklassen bygger på lyxen genom att lägga till ytterligare designdetaljer som karossfärgade dörrhandtag, en unik frontgrill och mörka accenter. Den har också unika hjulmönster.

2024 Cadillac Lyriq

Fem nya färger finns tillgängliga: Argent Silver Metallic, Radiant Red Tintcoat, Celestial Metallic, Nimbus Metallic och Emerald Lake Metallic.

2024 års Lyriq startar från 58 590 $, inklusive en destinationsavgift på 1 395 $, vilket kan jämföras med 2023-modellens startpris på 59 990 $, inklusive destination. Utgångspriset är för en Lyriq Tech med bakhjulsdrift. Lägg till fyrhjulsdrift och startpriset ökar till $62 090.

Lyriqs bakhjulsdrivna drivlina består av en enda motor baktill med en kapacitet på 340 hk. Den fyrhjulsdrivna konfigurationen byter in i ett dubbelmotorsystem som är bra för 500 hk.

Alla 2024 Lyriqs kommer med ett 102-kwh-batteri, vilket Cadillac uppskattar kommer att leverera en räckvidd på 308 miles med bakhjulsdrift och 307 miles om alla fyra hjulen är drivna. Batteriet stöder laddning på upp till 190 kw med en DC-snabbladdare, i vilket fall Cadillac uppskattar att cirka 77 miles kan läggas till på 10 minuter.

Se även  Rezvanis robusta tank får plug-in hybridkraft

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button