Nyheter

2024 Buick Envision kommer med ett nytt utseende, Super Cruise

Buick gav på tisdagen en första titt på sin uppdaterade Envision kompakta crossover, som kommer till återförsäljare senare i år som en 2024-modell.

Den nuvarande Envision har varit till försäljning sedan 2021 och är mer populär än någonsin. Enligt Buick är Envisions försäljning under årets första sex månader den bästa sedan namnskyltens lansering i mitten av det senaste decenniet.

Den uppdaterade 2024-modellen bör ytterligare öka efterfrågan på den kompakta crossovern tack vare fräsch stil inifrån och ut, plus tillgången till Super Cruise. 2024 Envision kommer att vara den första Buick som erbjuder General Motors automatiska förarassistansfunktion som ger handsfree körning på mer än 400 000 miles av vägar över hela USA och Kanada.

Buick sparar alla detaljer om 2024 Envisions formella debut till senare i år, men teaserbilder avslöjar några ledtrådar. En exteriör bild visar att Envision kommer att få en skarp ny look på framsidan påverkad av designspråket som först visades på 2022 års Buicks Wildcat EV-koncept. Designen kännetecknas av en framåtlutad nos, slitsformade lampor och en reviderad Buick-bricka med tre sköldar.

2024 Buick Envision

En bild av interiören visar ett nytt instrumentbräda med en svängd flytande panel för det digitala instrumentklustret. Panelen innehåller sannolikt också infotainmentskärmen, liknande designen som används i den uppdaterade Encore GX subcompact crossover och coupe-liknande Envista kompakt crossover, som båda också kommer till 2024.

Inga detaljer om drivlinan har avslöjats, men nuvarande Envision drivs av en 2,0-liters turbo-4 med 228 hk. Motorn är kopplad till en 9-växlad automatlåda och driver framhjulen som standard eller alla fyra med ett tillgängligt fyrhjulsdriftssystem.

Se även  Googles Android Auto får designförnyelse

Den ursprungliga Envision var GM:s första kinesisktillverkade fordon som såldes i USA. Den uppdaterade versionen kommer också att hämtas från Kina, liksom nya Envista.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button