Luxury car

2024 Buick Encore GX Cupholder Mega Test: Kommer Nalgene-flaskan att passa?

Jag recenserade nyligen 2024 Buick Encore GX i sin nya Avenir-klädsel, och uppskattade uppdateringarna från dess uppdatering i mitten av cykeln och bedömde dess bekväma körstil. Det jag däremot inte dykt in i var mugghållarna. Närmare bestämt ville jag veta om det kunde rymma på en bekväm plats vad som är min favorit hydratiseringsfacilitator, en 32-ounce Nalgene vattenflaska. Den här, liksom andra överdimensionerade vattenflaskor, kan ofta inte hitta en mugghållare som passar den. Det är ett särskilt amerikanskt problem (vi är mer besatta av mugghållare än andra marknader), så kan denna amerikanska budget-lyxcrossover tillfredsställa min egen besatthet av denna stora, dumma flaska? Låt oss ta reda på.

Helst skulle vi kunna sätta den i de främre mugghållarna. Få fordons mugghållare är dock tillräckligt stora med Chrysler Pacifica, Lexus GX och Toyota 4Runner är anmärkningsvärda undantag.

Vi kan tyvärr inte lägga till Encore till den listan. Mugghållarna är alldeles för små.

Vanligtvis är det näst bästa alternativet, om möjligt, att lägga den i ytterdörrens ficka.

Voilà! Det passar. Ingen Nalgene som rullar runt på passagerarsätet fram i denna Buick. Men hur är det på baksidan?

Mittarmstödet i Encore GX är ett bra ställe att vila armbågen på, men vad sägs om en stor flaska vatten?

Tyvärr är de bakre mugghållarna lika snåla som de framme, vilket ofta är fallet. Den senaste generationens Toyota Tundra var ett undantag, där de bakre mugghållarna var större än de framtill vilket är superkonstigt för mig. Jag ser fram emot att se vad det är med den nya Tundran.

De bakre dörrfickorna är mycket mindre än de framtill. Det här ser inte lovande ut.

Se även  2024 Ford Mustang kommer att avslöjas 14 september vid "Stampede"-evenemanget för ägare, fans

Den är precis lagom stor för att jag kan kila in flaskans botten, men inte tillräckligt stor för att hålla den där när bilen är i rörelse. Förlåt baksätarna, du får nöja dig med dina mindre flaskor, sossar.

Jag hade nästan förbisett den här lilla kubben mellan de främre mugghållarna och mittkonsolens armstöd. Det är en udda form, men med lite tur kommer Nalgene att passa.

Det är biljetten! Detta är till och med bättre än att sätta den i dörren. Det är inte den säkraste passformen, men det är inte så stort utrymme att flaskan välter och ramlar omkull med varje ingång till ratten eller pedalerna. Det slutade med att jag satte Nalgene varje gång jag körde Encore GX, och därefter förblev jag nöjd och tillräckligt hydrerad. Och mugghållarna förblev öppna för alternativa drycker.

Intresserad av mer än bara mugghållarna? Läs min första diskrecension av den uppdaterade Encore GX. Om du föredrar filmer framför stillbilder kan du se detta Nalgene-test nedan.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button