Luxury car

2024 BMW XM Label Red-konfigurator live, men inte mycket att leka med

BMW laddade upp XM Label Red-konfiguratorn med priser och tillval. Vi trodde vid SUV:s debut att den skulle kosta minst 185 000 dollar. Priset för det första året på marknaden är exakt $185 000. Lägg till BMW:s destinationsavgift på 995 USD så kan en köpare gå av partiet för 185 995 USD före skatter och avgifter. Eftersom BMW har kastat nästan allt på M:s första seriösa familjeresa, menar vi verkligen att $190 000 kan vara slutet på det efter smarta förhandlingar. Alla 10 BMW Individual exteriörfärger är gratis. Ordet ”färger” får sin betydelse även här, bara fyra av färgproverna från den monokroma familjen: Brooklyn Grey Metallic, Frozen Black Metallic, Grigio Telesto och Ruby Black Metallic. Vi kommer att gissa att ”Telesto” här syftar på Saturnus måne, vilket är det som ger den grå färgen den dammiga nyansen av en planetsatellit. Det här är inte din typiska grå, och kan se ut som en färg på vägen.

De andra kandidaterna är Anglesea Green Metallic, Frozen Tulum Blue Metallic, Melbourne Red Metallic, Petrol Mica Metallic, Sepia Metallic och Urban Green. Två greener! Huzzah! Oavsett färg kommer accentlinjen runt växthuset i svart. Köpare måste beställa Toronto Red Trim Package för att få en röd accentlinje, ett kostnadsfritt alternativ. Biltillverkaren sa att ett ”litet antal” enheter kommer att lämna lackstoppet dränkt i BMW Individual Frozen Carbon Black med kontrasterande glansaccenter, men har inte sagt hur många av dessa som kommer att erbjudas eller hur man skaffar en. De kan kräva extra dosh.

De tre hjulen kommer i antingen 22 eller 23 tum, insvepta i antingen prestanda eller högpresterande däck. Ingen av dem lägger en cent till priset. Vår byggnad i Anglesea Green med de guldekrade 23-tums M lättmetallfälgar firar Oakland A:s – det närmaste Bay-basebolllaget har varit någon form av fest på sistone.

Se även  Aston Martin DBS 770 Ultimate, Pagani Huayra Codalunga: Veckans bästa bilder

Det finns bara en interiör för tillfället, svart merinoläder med röda sömmar och rödsnörade kolfiberkanter. Det mesta en shoppare kan göra för att ladda upp innehållet är att köpa Bowers & Wilkins Surround Sound-ljudsystem på 3 400 USD och Driver’s Package på 2 500 USD som ökar topphastigheten och får en dags körinstruktion på BMW Performance Center. Denna konfigurator gjordes för hastighetskörningen.

Produktionen av XM Label Red börjar nästa månad. Vi har en känsla av att många köpare kommer att gå utanför standardmenyn med den här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button