Nyheter

2024 BMW 4-serie konvertibla spionbilder

Hela BMW 4-serien kommer in för en lätt uppfräschning.

Spårad med 4-seriens coupé och den hetare M4-varianten, genomgick 2024 BMW 4-seriens cabriolet höghastighetsbantestning på Nürburgring. Prototyperna hade finjusterade främre och bakre ändar och teknik i kabinen.

Den nuvarande 4-seriens cabriolet debuterade 2020 som en 2021 års modell med ett evolutionärt utseende med överdimensionerade njurgaller, en soft-top istället för en infällbar hard-top och ingen manuell växellåda.

2024 BMW 4-serie Cabriolet spionbilder – Fotokredit: Baldauf

Designuppdateringar för cabriolet efterliknar coupéns. Begränsad till de främre och bakre ändarna, den finjusterade 4-seriens cabriolet har reviderade strålkastare och bakljus. De främre LED-varselljusen har vertikala element som liknar 2024 5-serie sedan. I spionbilder av 4-seriens coupé hade M Sport-modellen en kraftigt kamouflerad bakre diffusor, vilket tyder på en ny design. Det är också troligt för cabriolet.

Instrumentbrädan på prototyper var täckt av kraftigt kamouflage, enligt våra spionfotografer. BMWs senaste instrumentbräda använder ett digitalt mätarkluster och infotainmentpekskärm inrymd under en ruta av krökt glas, och de körs på den senaste iDrive-infotainmentmjukvaran. De flesta knappar är borta, med kontroller förpassade till pekskärmsgränssnittet, men en volymknapp finns kvar. Förvänta dig denna layout i 4-seriens cabriolet.

Basmodellerna förväntas fortsätta med en 2,0-liters turbo-4 med cirka 255 hk och 294 lb-ft vridmoment. Kraftfullare M440i-modeller kommer att drivas av en 3,0-liters turboladdad inline-6 ​​med ett mild-hybridsystem som uppgår till cirka 382 hk och ett vridmoment på 364 lb-ft. En 8-växlad automat kommer sannolikt att fortsätta att vara det enda alternativet för växellådan.

Räkna med att 4-seriens cabriolet kommer att debutera efter coupén och före prestandamodellen M4.

Se även  2025 BMW X3, 2023 BMW M2, Apollo EV-planer: Bilnyheters rubriker

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button