Nyheter

2024 Acura Integra Type S kostar $51 995, börjar säljas i juni

Acura återupplivade Integra-namnskylten för 2023 och skapade vad som i huvudsak är en plyschversion av Honda Civic halvkombi.

Den företagsanslutningen är en bra sak eftersom precis som Civic halvkombi med sin vilda Type R-variant, har Integra sitt eget prestandaalternativ i form av 2024 Integra Type S.

Integra Type S kommer till återförsäljare i juni och Acura bekräftade på torsdagen ett startpris på $51,995, inklusive $1,195.

Biltillverkaren sa också att angelägna köpare som vill fånga ett tidigt exempel kommer att kunna reservera en av de första 200 byggplatserna från och med den 11 maj, via sin hemsida.

2024 Acura Integra Type S

2024 Acura Integra Type S

2024 Acura Integra Type S

2024 Acura Integra Type S

2024 Acura Integra Type S

Den relaterade Civic Type R börjar på $43 990, inklusive destination, vilket är ett stort gap. Integra Type S kommer dock fullastad och ståtar med några extra hästkrafter. Acura genererar 320 hk jämfört med Hondas 315 hk, från en vanlig 2,0-liters turbo-4. Ytterligare gemensamma egenskaper mellan de två bilarna inkluderar en 6-växlad manuell växellåda, framhjulsdrift med en differential med begränsad slirning och en trio av avgasspetsar.

Standardutrustningen i Integra Type S inkluderar uppvärmda framsäten, en head-up display, Apple CarPlay och Android Auto, en trådlös laddningsplatta för mobiltelefoner och ett ELS Studio 3D-ljudsystem med 16 högtalare (Hondan har ett Bose-system) .

Integra Type S har också chassijusteringar inklusive 3,5-tum bredare fram och 1,9-tum bredare bakre spår, en tjockare främre stabilisatorstång, adaptiva dämpare och en dubbelaxlig framfjädring som Acura hävdar hjälper till att ta bort vridmomentstyrningen. Lätta 19-tumshjul inlindade i Michelin Pilot Sport 4 S-däck, med Brembo-bromsar (endast fram), ingår också.

Se även  Polestar 3 elektrisk SUV har 517 hk och 300 miles räckvidd

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button