Luxury car

2024 Acura Integra Type S, 2024 Cadillac XT4, 2024 BMW 4-serie: The Week in Reverse

Vi körde 2024 Acura Integra Type S, 2024 Cadillac XT4 fick ett pris och 2024 års BMW 4-serie genomgick spårtestning. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

Vi hade vår första spricka bakom ratten i 2024 års Acura Integra Type S. Spoiler: Det är en mer vuxen version av Honda Civic Type R. Något mindre hardcore, lite mjukare, lite snyggare inuti och särskilt dyrare, Integra Type S är vad många till synes hoppades att det skulle vara, förutom prislappen.

Rivians ekonomichef Claire McDonough sa att R2 kommer att avslöjas 2024. Chefen noterade också att prisintervallet för den mindre, billigare modellen är $40 000 till $60 000. Startup-biltillverkaren siktar på en bredare publik med sitt R2-fordon.

Den fräscha 2024 Cadillac XT4 kommer att kosta $39 090 när den kommer till återförsäljare. Det grundpriset inkluderar en standard 33,0-tums böjd skärm som toppar instrumentbrädan direkt ur den elektriska Lyriq crossover-SUV:n, men inkluderar inte fyrhjulsdrift. Kraft till alla fyra hjulen lägger till $2 500 till priset.

Ford patenterade deployerbara dykplan. Patentet beskriver ett sätt att öka nedkraften när det behövs men dras in via ställdon för bättre aerodynamik i olika situationer och förhållanden, liknande aktiva bakvingar på dagens högpresterande superbilar.

Hela 2024 års uppfräschade BMW 4-serie testades på Nürburgring i höghastighetståg. Coupé, soft-top cabriolet och högpresterande M4-variant sågs alla med kamouflage som täckte de främre och bakre ändarna i ett försök att dölja de reviderade belysningssignaturerna.

Se även  BMW i Vision Dee-konceptet retar Neue Klasses digitala teknik

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button