Nyheter

2023 Chevy Colorado ZR2, 2024 Toyota Tacoma, VW ID.7: The Week In Reverse

Vi körde 2023 Chevrolet Colorado ZR2, nya detaljer dök upp om 2024 Toyota Tacoma, och Volkswagen ID.7 debuterade äntligen. Det är veckan i omvänd ordning, här på Motor Authority.

Vi tillbringade tre dagar med att köra en terrängbana i 2023 Chevrolet Colorado ZR2 för att få reda på att den återställer off-road pickup baren. Dess storlek, drivlina och specifikationer ger den ett försprång på den hotande konkurrensen, och lastbilen gör ett stort steg över den tidigare generationens ZR2.

2024 års Porsche Cayenne debuterade med en raffinerad design, mer skärmutrymme inuti kabinen och en V-8-motor som återvände till S-modellen. Uppdateringen ger en stor prishöjning till mellanstora crossover, tillsammans med mer standardutrustning. Leveranser av 2024 års Cayenne kommer att börja i sommar.

2024 Toyota Tacoma kommer att ha bakre skivbromsar. Biltillverkaren bekräftade i sin senaste teaserbild att nästa generations lastbil kommer att klara sig med de moderna säkerhetstiderna. En annan teaser avslöjade att terrängmodellen TRD Pro kommer att köra på Fox interna bypass-dämpare med fjärrreservoarer. En debut väntas under de kommande månaderna.

2024 Buick Envista kommer att utöka premiumbiltillverkarens utbud i sommar. Den lilla crossover-suven har en snabb taklinje och nästa utveckling av biltillverkarens designspråk. En turbo-3 vilar under huven och ett par skärmar sitter ovanpå instrumentbrädan.

Volkswagen ID.7 debuterade äntligen. ID.7 är inställd på att förankra biltillverkarens kamp mot Tesla, och ID.7 sägs erbjuda mer än 350 miles av EPA-klassad räckvidd för att gå med sittplatser för fem och en hal design.

Se även  Blir synkroniserad med 2024 Ford Mustangs digitala skärmar

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button