Luxury car

2023 BMW M2 Cupholder Mega Test: Passar Nalgene-flaskan?

Mugghållare är inte direkt högsta prioritet i europeiska sportkupéer. Som sådan var jag inte särskilt hoppfull att denna 2023 BMW M2 skulle göra ett lyckligt hem för en överdimensionerad vattenflaska som en 32-ounce Nalgene. Det är dock viktigt att jag försöker. Det finns bokstavligen tiotals av er som litar på denna viktiga forskning. Jag ser dig med dina gigantiska vattenflaskor, dina stora Gatorades och vad som helst, klicka på interiörbilder av bilar online bara i hopp om att hitta den som kommer att möta din törst.

Så jag tog en paus från att förbereda min kommande recension av M2 för att svara på din mest brännande fråga först: Kommer den stora flaskan att passa? Låt oss som alltid börja med de främre mugghållarna.

Efter att ha grävt fram dem från deras kolfiberhölje är det tydligt att se att den här stora flaskan inte får plats där. Men jag spanade in ytterdörrens ficka när jag klev in i fordonet och såg en strimma av hopp där.

Det passar, men knappt. Faktum är att när jag gick för att dra ut flaskan igen hände det här:

Greppet från dörrfickan övervann greppet av plastlockslinan på flaskans hals. Efter tillräckligt lång tid skulle den saken förmodligen gå sönder helt, och jag skulle behöva skaffa ännu en ersättare (nej, det röda locket är inte original till just den här flaskan).

Inte för att någon vill tillbringa mycket tid i baksätet på M2 (förutom min son), men om vi proppar passagerare där bak, kommer de förmodligen att vilja lugna sin klaustrofobi och sin törst med frekventa klunkar från sina egna vattenflaskor.

Se även  Ny BMW M3 CS 2023 recension

Men det finns inga mugghållare att hitta. Det finns inget armstöd, bara en genomgång till bålen. Inga mugghållare på baksidan av mittkonsolen, men det finns temperaturkontroller där bak. Det är en liten kubb mellan sätena som passar bra för bara en telefon. Folk på baksidan måste bara hålla på sina drinkar hela tiden.

Åtminstone föraren och främre passageraren har platser för sina, de måste bara vara försiktiga med att försöka få ut dem.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button